Dream Plaza heeft een ruime keuze aan matrassen.

Hoogwaardige materialen zorgen voor een perfect ligcomfort. In onze showroom kunt u op alle modellen proefliggen om samen met één van onze adviseurs het juiste matras voor u te kiezen.

Silvester Collection

De silvester collectie bestaat uit 7-zone pocketveer matrassen. In de afdekking kan gekozen worden uit 4 cm Koudschuim, visco of latex materiaal. Het matras is voorzien van een luxe afneembare tijk. Alle breedte en lengtematen zijn leverbaar. Het matras heeft een afgewerkte hoogte van 23 cm.

Extrabox Premium Collection

De Premium collectie bestaat uit luxe pocketveer matrassen, 7 zones met 320 geneste veren per vierkante meter. Het matras is voorzien van een luxe Aegis behandelde dubbeldoekstijk. Daardoor is de tijk antibacterieel en antiallergisch. De tijk is doorstikt met 300gr./m2 clima-vezel. De afdekkingmogelijkheden zijn 4 cm HR schuim, latex, talalay latex, visco of embrace. Het matras heeft een afgewerkte hoogte van 23 cm.

Extrabox Solid Collection

De Solid collectie bestaat uit luxe pocketveer matrassen, 7 zones met 500 micro pocketveren per vierkante meter. Het matras is voorzien van een luxe Aegis behandelde dubbeldoekstijk. Daardoor is de tijk antibacterieel en antiallergisch. De tijk is doorstikt met 400gr./m2 clima-vezel. De afdekkingmogelijkheden zijn 4 cm HR schuim, latex, talalay latex, visco of embrace. Het matras heeft een afgewerkte hoogte van 24 cm.

Extrabox Superieur Collection

De Superieur collectie bestaat uit luxe pocketveer matrassen, 7 zones met 300 hoog-laag pocketveren per vierkante meter. Het matras is voorzien van een luxe Aegis behandelde dubbeldoekstijk. Daardoor is de tijk antibacterieel en antiallergisch. De tijk is doorstikt met 600gr./m2 clima-vezel. De afdekkingmogelijkheden zijn 4 cm HR schuim, latex, talalay latex, visco of embrace. Het matras heeft een afgewerkte hoogte van 25 cm.

Fit-Out Collection

De fit-out collectie zijn gestoffeerde matrassen in dezelfde stof zoals de boxspring. Deze matrassen hebben dezelfde hoogwaardige kern als de Premium of de Solid Collection. Samen met een topper zorgt dit voor optimaal slaapcomfort.